Пъстра пролетна работилница в двора на НУ “Д-р Петър Берон”

Публикувано Николета Славчева на

Под небето, огряно слънчеви лъчи и обгърнато вълшебната атмосфера на пролетта, Начално училището “Д-р Петър Берон” домакинства на незабравимо събитие – „Пъстра пролетна работилница“.

С любезната покана на г-жа Димитрова, директор на училището , Центърът за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс организира пролетна работилничка в двора на училището.

Събитието започна със страхотното изпълнение на Младежкия духов оркестър, който със своя музикален талант и енергия успя да поддържа доброто настроение през целия ден. След него на сцената излязоха клоуните Сиси и Вени, които с усмивка на лицата и забавни шеги развеселиха всички присъстващи.

Ръководителите, вдъхновени пролетната обстановка, предложиха на учениците увлекателни ателиета, където те имаха възможност да се забавляват и да развият своите творчески способности. От занимания с рисуване до изработване на цветни рамки и венци, всяко ателие беше източник на вдъхновение и радост за участниците. Децата и ръководителите танцуваха, пяха и спортуваха, създавайки още по-запомнящи се моменти този невероятен ден.

Във вихъра на събитието, учениците не само се забавляваха, но и създаваха незабравими спомени заедно със своите ръководители и педагогическия екип на НУ „Д-р П. Берон“ . Смехът и радостта, които огласяваха целия двор на училището, бяха свидетелство за успеха на този чудесен празник.

Поздрав към участниците отправиха учениците Театрално студио и Норика, Хриси и Цвети.

В кулминацията на събитието, над децата като по поръчка закръжаха щъркели, които придадоха допълнително вълнение и магия на деня.

Пъстрата пролетна работилница в НУ “Д-р Петър Берон” беше още едно доказателство, че вдъхновението и творчеството могат да превърнат един обикновен ден в истински празник.

Екипът на ЦПЛР-ОДК изказва искрена благодарност към госпожа Димитрова и екипа на НУ „Д-р П. Берон“ за ползотворното съвместно сътрудничество!